UuttaSuolaBlogi ja someSokeriMuut varastotuotteetTilaustuotteetOrganic Health OyEsitteet ja toimitusTilaus

SUOLA / ravintosisältö ja ominaisuudet

Himalajan Ruususuolan ominaisuudet

Himalajan Ruususuolan hieno oranssi väri syntyy sen sisältämistä lukuisista mineraaleista. Tavallisesta valkoisesta suolasta on poistettu kemiallisesti kaikki mineraalit, koska ne haittaavat suolan teollista jatkojalostamista. Nämä erotetut arvokkaat mineraalit myydään lääketeollisuuteen ja edelleen kuluttajille tabletteina.

Ennen ajateltiin valkoisen värin olevan arvokasta. Nykyään on paljon tutkittua tietoa valkoisten jauhojen, valkoisen sokerin ja valkoisen suolan ravintoköyhyydestä ja jopa haitallisuudesta ihmisen keholle ja elintoiminnoille. Ihmisen keho tarvitsee suolaa ja lukuisia mineraaleja elintoimintojen ja aineenvaihdunnan säätelyyn.

 

Kuvituskuva: karkea ruususuola