UuttaSuolaMuut suolatuotteetSokeriMuut varastotuotteetTilaustuotteetOrganic Health OyEsitteet ja toimitusTilaus

Uutta
ELOKUU 2014

Elonkorjuun aika!

Elokuussa palaillaan usein lomilta, mutta nautitaan vielä lämpimästä säästä ja pimenevistä illoista. Loppukesän illanistujaisissa maistuvat vaikkapa uutuustuotteemme, kotimaiset gluteenittomat jyväsipsit.

HUOM! Luomuruokatukun rahtiraja nousee 350 euroon(alv0) 1.8. alkaen! Sitä pienempiin tilauksiin lisäämme 20 euron toimitus- ja kuljetusmaksun.

 

Lämmintä loppukesää!

 

Terveisin,

OH:n myyntitiimi

Ruususuolasirotin

SUOLAKAMPANJA!

 

Tunnetko jo Himalajan kristalli- eli ruususuolan? Kauniin vaaleanpunainen, mineraalipitoinen suola louhitaan Himalajan vuorten uumenista jossa se on säilynyt puhtaana tuhansia vuosia. Pehmeän aromikas maku sopii kaikkeen ruoanlaittoon korostamaan ruoan luonnollista makua.

 

Nyt tarjoamme yhden myyntierän (10 kpl) kristallisuolasirotinta veloituksetta kaikkiin yli 500€ tilauksiin! Lisäksi voit tilata sirottimia -25% kampanjahintaan.

 

81404 Himalajan Ruususuola (Kristallisuola)

hieno, sirotin, hyllydisplay

ME 10 x 200g


Suloiset gluteenittomat jyväsipsit Jyväsipsit

SULOISESTI GLUTEENITONTA!

Uudet, herkulliset jyväsipsit sopivat dippailuun ja kesäillan istujaisiin - jokaiselle! Suloiset jyväsipsit ovat gluteenittomia (ei vehnätärkkelystä), vegaanisia, maidottomia, hiivattomia, lisäaineettomia ja runsaskuituisia naposteltavia. Kolme makua: merisuola, chili sekä valkosipuli. Pakattu 150g paperipusseihin.
  • 211001 Jyväsipsi valkosipuli - Suloiset Gluteenittomat
  • 211002 Jyväsipsi merisuola - Suloiset Gluteenittomat
  • 211003 Jyväsipsi Chili - Suloiset Gluteenittomat

Kookospaloja
KOOKOSJAUHO

Luomukookosjauho on palannut takaisin valikoimaamme saatavuusongelmista johtuneen tauon jälkeen uudessa pakkauskoossa! Kuitupitoinen, gluteeniton, proteiinipitoinen ja vähähiilihydraattinen kookosjauho taipuu leivontaan, puuroon, mysliin  tai vaikka smoothien sekaan tuomaan kermaisuutta. Jos et vielä ole kokeillut tätä herkkua, tee se nyt!

17028 Luomu Kookosjauho
ME 10 x 400g

Psylliumia
MITÄ ON PSYLLIUM?

 

Psylliumia käytetään gluteenittomassa tai gluteenia välttävässä leivonnassa. Psyllium on Plantago ovata- eli jänönratamon kuivatuista siemenistä valmistettua jauhetta, jolla on huomaamaton, mieto maku. Sen avulla parannetaan taikinan sitkoa ja leipoutuvuutta sekä hiiva- että leivinjauhepohjaisissa leivonnaisissa. Kuitupitoinen psyllium tunnetaan myös vatsaa hellivistä ominaisuuksistaan.
 
200528 Psyllium-kuitujauhe
ME 10 x 100g 

Sunita-tahini
TAHINIMUUTOKSIA!

Suman tahinien (60700 & 60701) valmistus loppuu. Otamme tilalle Sunitan maukkaat tumman ja vaalean tahinin. Suman tahineja riittää todennäköisesti syyskuulle saakka, mutta sen jälkeen lähetämme tilalle Sunitaa.

organic_health_herkullista_luomua

OH LUOMURUOKATUKKU PALVELUKSESSASI! YHTEYSTIEDOT: 050 559 1558
Sähköpostiosoite on suojattu roskapostiohjelmia vastaan, Javascript-tuen tulee olla päällä nähdäksesi osoitteen www.luomuruokatukku.fi