UuttaSuolaMuut suolatuotteetSokeriMuut varastotuotteetTilaustuotteetOrganic Health OyEsitteet ja toimitusTilaus

Uutta
SYKSY 2014
Tuulinen tervehdys!

Syyskuu on ruskan, syyssateiden, pimenevien iltojen, viilenevien säiden ja sienestämisen aikaa. Nauti kesän muistoista maistamalla Lapin Marian uutta mansikkasmoothieta tai herkuttele luomusuklaalla ja teekupillisella - Luomuruokatukun uutuutena on mm. English Tea Shopin Sencha-tee. Pimeinä iltoina ystävät voi yllättää vaikka suklaakakkukestein, tähän sopivat parhaiten Vivanin kielen mennessään vievät leivontasuklaat, joiden tarjoushintoihin kannattaa ehdottomasti tarttua!
Tiesithän, että lokakuussa vietetään Luomu- ja Reilun kaupan viikkoa? Pysy kuulolla!

 

Terveisin,

OH:n myyntitiimi


reilu kauppa
REILUN KAUPAN VIIKKO 20-26.10!
Olethan jo merkinnyt kalenteriisi Reilun kaupan viikon (vko 43)?

Viikkoa vietetään ympäri maailman, ja sen tarkoituksena on muistuttaa Reilun kaupan tärkeydestä: Suuren osan päivittäisestä ruoastamme kasvattavat maanviljelijät köyhissä maissa, usein minimaalisella palkalla. Hyödykkeet kuten kahvi, tee ja sokeri myydään tyypillisesti liian alhaiseen hintaan. Kilpailussa pohjahinnoista monet yhtiöt katsovat läpi sormien sellaisia seikkoja kuin ympäristön sietokyky ja työntekijöiden oikeus järjestäytyä vaatimaan kohtuullisia palkkoja tai oikeus suojella omaa terveyttään.  

Reilulla kaupalla tavoitellaan maailmaa, jossa kehitysmaiden viljelijöillä ja työntekijöillä on mahdollisuus turvattuun ja kestävään toimeentuloon sekä mahdollisuus päättää itse omasta tulevaisuudestaan. 

Sen vuoksi haluamme rohkaista kaikkia asiakkaitamme kasvattamaan Reilun kaupan valikoimaansa ja tuomaan esille Reiluja tuotteita. Reilun kaupan viikko on tähän oiva tilaisuus!
Katso kaikki Reilun kaupan tuotteemme täältä!

 

 

Luomuruokatukku_d3-vitamiinispray

D-VITAMIINISTA JAKSAMISTA SYKSYYN!

 

Ennakkotilausvalikoimamme suosittu D-vitamiini siirtyy pysyvään varastovalikoimaamme! Useat markkinoilla olevat D-vitamiinit valmistetaan lampaasta saatavasta lanoliinista, mutta Nature's Own D-vitamiinisuihke on täysin kasviperäinen ja siksi vegaaniystävällinen. Nopeasti imeytyvä suihke sopii hyvin myös lapsille. Suihkuta neutraalin makuista suihketta suoraan suuhun tai
lisää valmiiseen ruokaan. Yksi painallus sisältää 5ug/200iu D3-vitamiinia (suositus aikuisille 10ug/vrk).

 

210262 Nature's Own D3-vitamiinispray (200 IU)
ME 1x20ml

 

 

Luomuruokatukku_versorouhe

 

KOTIMAINEN PROTEIINIPOMMI!

 

Verso-härkäpapurouhe tehdään suomalaisista lähiraaka-aineista. Herkullinen härkäpapurouhe taipuu moneen ja saat sillä helposti tyydytettyä päivittäisen proteiinintarpeen. Tuote sisältää korkean proteiinin lisäksi runsaasti ravintokuitua, hitaasti imeytyviä hiilihydraatteja, eikä lainkaan soijaa. Valmistajan sivuilta löydät myös paljon hyviä reseptejä!

 

210275 Härkäpapurouheseos Verso
ME 8 x 350g.

 

 

 

Luomuruokatukku_omeganakkari

 

PAREMPAA NÄKKÄRIÄ!

 

Gluteeniton, vehnätön siemennäkkäri on herkullinen naposteltava erilaisten levitteiden, juustojen ja tahnojen kanssa. Helppoon ja nopeaan näkkäriin tarvitset lisäksi vain ruususuolaa, kananmunia tai vegaaniseen versioon veteen liotettuja chia-siemeniä. Lataa painokelpoinen resepti näkkäriin täältä!

 

22908 Omega-näkkärisekoitus

ME 10 x 350g

 

 

Amanprana vehnanalkio

VOIMAA VEHNÄNALKIOSTA!

 

Vehnänalkiot ovat vehnän ravinteikkain osa. Amanpranan raaka venhänalkio sisältää mm. sinkkiä, antioksidanttia, B-vitamiinia sekä monia muita tärkeitä vitamiineja ja hivenaineita - raa'assa, paahtamattomassa vehnänalkiossa kaikki arvokkaat ravinteet ovat tallella! Vehnänalkiosta saat sekoituksen kuituja, proteiinia ja joitain hyviä rasvoja. Voit käyttää vehnänalkiota korvaamalla tavalliset jauhot osittain sillä leivonnassa tai ruoanvalmistuksessa.

 

37848 Amanprana raaka vehnänalkio
ME 6 x 400g

 

 

 

impola

 

KOTIMAISET HAMPPUTUOTTEET IMPOLAN TILALTA!

 

Hampunsiemen on ihmisille erinomaista ravintoa. Siemeniä voi syödä kuorineen, jolloin kaikki hyvät ravintoaineet saa kerralla ja hyvälaatuisina. Kokonaiset siemenet voi myös liottaa ja idättää! Lisäksi valikoimaan tulee kotimainen hamppu- ja camelinaöljy. HUOM! Impolan tilan tuotteilla ei ole luomusertifikaattia eli ne eivät ole virallisesti luomua.

 

  • 210270 Hampunsiemen
ME 6 x 850g.
  • 210271 Hampunsiemen
ME 6 x 450g.
  • 210274 Hamppurouhe
ME 6 x 400g
  • 210272 Hamppuöljy
ME 8 x 250ml.
  • 210273 Camelinaöljy
ME 8 x 250ml.
Luomuruokatukku_Lapin_Maria_mansikkasmoothie_lo-res
UUTUUS LAPIN MARIALTA!
Lapin Marian tuoteperhe laajenee! Ensimmäisenä markkinoille tuodaan mansikkasmoothie, ja myöhemmin päästään herkuttelemaan mustikkasmoothiella sekä omena-inkiväärimehulla. Parhaat marjat, huolellinen käsittely ja korkea marjapitoisuus ovat Lapin Marian maun salaisuus. Hellävarainen pastörointi antaa juomille riittävästi säilyvyyttä muuttamatta kuitenkaan aitoa marjojen makua.
70281 Mansikkasmoothie
ME 10 x 200ml.
English_Tea_Shop-green-sencha
UUSI VIHREÄ TEE ENGLISH TEA SHOPILTA!
English Tea Shopin vihreän teen suosion takia otamme valikoimaamme uuden vihreän Sencha-teen. Sencha-teen terveysvaikutuksia pidetään suurina, ja se on Japanin suosituin teelaatu. Vihreää Sencha-teetä ei tule hauduttaa liian kuumassa vedessä, jottei sen maku muutu kitkeräksi.
60172 Green Sencha (20pss.)
ME 6 x 40g.
LUOMUALAN UUTISIA

Tässä koottuna muutamia luomuruoka-alaa koskettavia uutisia. Näitä kannattaa käyttää myös omassa sosiaalisen median markkinoinnissa.

Luomuinstituutti: Uudessa tutkimuksessa tavanomaisen ja luomuruoan välillä löytyi merkittäviä eroja.

Asiantuntijat kertovat, miten ruokatrendit syntyvät.

Tutustu myös Luomuruokatukun omaan Herkullista Luomua-blogiin - tekstejä saa vapaasti jakaa omissa sosiaalisen median kanavissa, ja aihetoiveita otetaan ilolla vastaan! Nyt juttua mm. inkamarjasta!

Mikä on oranssi ja maistuu auringolta?

MUISTA UUDET TUOTESARJAMME!

Uusia tuotesarjoja ovat mm. Impola, Biologicoils ja Suloiset Gluteenittomat. Kun tilaat ensimmäisen kerran uutta tuotetta, kysy näytteitä, maistiaisia ja esitteitä!