OH:n tarina

Himalajan ruususuolan maahantuonti – siitä alkoi Organic Health Oy vuonna 2008. Toimenkuva laajeni pian koskemaan myös luomuruokosokereita ja muita luomutuotteita. Nykyään perheyritys työllistää n. 15 henkilöä ja valikoimistamme löydät yli 700 erilaista luomu-/lähiruoka-/luonnontuotetta. Tuotteitamme myyvät mm. terveys- ja luontaistuotekaupat ympäri Suomea, Ruohonjuuri- ja Life-myymälät, Hyvinvoinnin tavaratalo, Sokos-tavaratalot ja Sokos Emotion -myymälät, Stockmann Herkut sekä S- ja K-ryhmän kaupat.

LuomuOlemme Eviran hyväksymä luomutuotteiden pakkaaja ja maahantuoja, ja tuotantotilojemme sopivuus tarkistetaan määräajoin. Tästä merkkinä tuotteissamme on Eviran antama luomulogo ja luomukäsittelijätunnus FI-EKO-201. Uusimman Eviran luomusertifikaattimme saat ladattua aina tämän sivun kautta. Lataa luomusertifikaatti tästä.
Reilu KauppaOlemme myös maahantuojana Reilu Kauppa ry:n jäsen. Valikoimissamme on paljon Reilun Kaupan sertifioituja tuotteita. Lue lisää Reilusta Kaupasta.

Olemme vastuussa

Olemme vastuussa paljosta. Pienyritykset työllistävät suurimman osan suomalaisista. Siksi on myös tärkeää olla vastuullinen. Haluamme kantaa sosiaalisen, yhteiskunnallisen ja ekologisen vastuumme. Uskomme, että jokaisesta yrityksestä löytyy sopivia työtehtäviä esimerkiksi vajaakuntoisille, liikuntarajoitteisille ja vammaisille. Myöskään puutteellinen kielitaito ei ole este työnteolle, työyhteisössä kieli kehittyy parhaiten. Tärkeintä on halu tehdä työtä ja tulla toimeen. Tärkeää on myös tarjota reilut työolot. Se tarkoittaa paitsi työhyvinvointia, myös joustavuutta. Meillä työtä tehdään etänä Lapista, saaristosta ja välillä jopa merten ja rajojen takaa. Työyhteisömme on monikulttuurinen ja moniarvoinen.

Ympäristövastuu on paitsi pakkaussuunnittelua ja materiaalikierrätystä, myös vastuullisia valintoja. Hävikin minimointi on yksi jatkuvista tehostamisen kohteistamme. Hävikin vähentäminen on meille tärkeää osana niin hankinnan kuin tuotannon prosesseissamme. Etelä-Suomen suurimpiin kaupunkeihin kuljetamme tavaraa ekologisemmilla maakaasukäyttöisillä kuorma-autoilla. Kierrätämme aina pakkausmateriaalit mahdollisuuksien mukaan. Hävikkituotteita lahjoitamme ruoka-apuun ja eläinten ruoaksi. Olisiko sinulla idea, kuinka voisimme toimia vielä ekologisemmin ja kestävämmin? Ota yhteyttä, otamme ilolla vastaan apusi ja ajatuksesi! Toimitaan yhdessä paremman maailman puolesta.

Töissä tukussa

Tukkumme on moniarvoinen työyhteisö, jonka arjessa soljuvat sujuvassa yhteistyössä eri kielet, kulttuurit ja tavat toimia. Sovimme asioista yhdessä ja pyrimme jatkuvasti kohti parempia toimintamalleja. Kesäisin askartelemme työn ohessa myös lavapuutarhan parissa. Kasva kanssamme!

Myynti

Sisli ja Eetu vastaavat yhdessä tiiminä tukkumme myynnistä. Käänny heidän puoleensa kaikissa mieltä askarruttavissa kysymyksissäsi. Noora kirjaa tilaukset ja avustaa käytännön asioissa niihin liittyen.

Varasto

Varastollamme tehdään myös paljon muuta tilausten keräilyn lisäksi. Pakkaamme itse tuotantolinjalla suuren määrän kuivahedelmiä, pähkinöitä, ruokosokereita, kookossokeria ja muita luomuherkkuja. Tuotteiden tarroitus, tuotekehitys, laadunhallinta ja tuotannon suunnittelu ovat myös asioita, joihin osallistuvat kaikki tukkumme varastotyöntekijät.
Zarghona toimii tukkumme varastoesimiehenä. (Äitiyslomalla 06/2017 ->) Arto hoitaa varastoesimiehen tehtäviä Zarghonan äitiysloman ajan. 

 

Hankinnat

Haluamme tarjota herkullista luomua kaikkiin tilanteisiin. Se tarkoittaa korkealaatuisia raaka-aineita hyvään arkeen, oivallisia eväitä retkille ja töihin, ja juhlavia tarjottavia elämää ilostuttavien tapahtumien viettoon. Jari ja Noora ostavat luomuherkkuja maailman eri kolkista, ja Eetu pitää yhteyttä kotimaan luomu- ja lähiruokatuottajiin.

Hallinto

Sami kehittää omistajana OH-liiketoimintaa ja tuotteita, sekä etsii uusia yhteistyömahdollisuuksia. Tavoitteena on luoda pitkiä win-winyhteistyöhankkeita toimittajien ja asiakkaiden kanssa. Mottona: ‘maailma on täynnä mielenkiintoisia mahdollisuuksia’.
Outi vastaa yrityksemme laskutuksesta ja koordinoi yrityksen sisäisiä toimintoja.

Arto Säynäjäkangas

Arto Säynäjäkangas

Varastoesimies (sijainen)

Esa Karjalainen

Esa Karjalainen

Varastotyöntekijä

Omed Bajauri

Omed Bajauri

Varastotyöntekijä

Tanja Pyykkö

Tanja Pyykkö

Varastotyöntekijä

Chanmy Phetlaovieng

Chanmy Phetlaovieng

Varastotyöntekijä

Heini Mikkonen

Heini Mikkonen

Varastotyöntekijä

Outi Kortevaara

Outi Kortevaara

Talouspäällikkö

Zarghona Bajauri

Zarghona Bajauri

Varastoesimies (äitiyslomalla)

Diego Martinez

Diego Martinez

Varastotyöntekijä

Jari Kuosa

Jari Kuosa

Ulkomaan ostot

Sami Kortevaara

Sami Kortevaara

Yrittäjä

Patu

Patu

Public Relations Manager

Eetu Keskinen

Eetu Keskinen

Myynti ja kotimaan ostot

Noora Sahimäki

Noora Sahimäki

Myynti ja ostot (äitiyslomalla)

Sisli Piisilä

Sisli Piisilä

Myynti ja markkinointi

Sisu

Sisu

Chief Communications Officer