English Tea Shop

- Koska jokaisella teekupilla on väliä

English Tea Shop
I love me messuilla

I Love Me –messut tulevat taas, ja niin myös English Tea Shopin teekutsut!
Olet tervetullut siemailemaan ihastuttavimpia luomuteemakuja kanssamme.
Löydät meidät koko viikonlopun ajan Messukeskuksesta osastolta 7s130.

TEEN MAISTATUSAIKATAULUT MESSUJEN AIKANA

klo 10-11 Cranberry Hibiscus Rosehip
Ruusunmarja-karpaloinen hibiskustee
(kofeiiniton)

klo 11-12 Pure Me
Mausteisen makea minttutee elvyttävistä yrteistä
(kofeiiniton, ent. Detox Me)

klo 12-13 Green Tea Pomegranate
Granaattiomenainen vihreä tee

klo 13-14 Happy Me
Hedelmäisen mausteinen sitruunaruohotee
(kofeiiniton)

klo 14-15 Chocolate Rooibos Vanilla
Suklainen vaniljarooibos
(kofeiiniton)

klo 15-16 Shape Me
Mausteinen vihreä ginseng-tee

klo 16-17 Black Tea Ginger with Peach
Persikka-inkiväärinen musta tee

klo 17-18 Calm Me
Minttuinen lakritsihauduke
(kofeiiniton)

Tervetuloa maistelemaan!

Osallistu ETS-tuotepalkinnon arvontaan jakamalla teeaiheinen postaus sosialisessa mediassa käyttämällä #teehetki.

Laaja laadukas luomuteevalikoimamme

100% luomu teesarja kauden  valloittavimpia makuja, vihreän ja mustan teen klassikoita, ja ajankohtaisimpia yrttejä valjastettuna hyvinvointisi tueksi.

Perusvalikoima

English Tea Shop on teen sydänystävän valinta. Teeperheestä löydät niin rakastetut mustan ja vihreän teen klassikot kuin kauden mielenkiintoisimpia yrttejä yhdistelevät kofeiinittomat haudukkeet.

Super Goodness

Super Goodness on teesarja, johon on valikoitu erityisesti terveyttä tukevien ominaisuuksiensa vuoksi arvostettuja yrttejä ja kasveja.

Wellness

Ihastuttavan pastellisävyiset Me-teet valjastivat yrtit hyvinvointisi tueksi. Antaudu laventelin, lakritsin ja mintun aisteja tyynnyttäviin tunnelmiin, innoitu Beautiful Me -teen hipiää hellivästä taiasta ja ihastu Pure Me -teen sisäisestä voimasta.

Lahjalajitelma

Kauniit teelahjat ovat English Tea Shopin osaamisen ydintä. Tyylikkäästi pakatut laadukkaat luomuteet ilahduttavat teen ystävää vuoden eri juhlapäivinä. Lahjalajitelmia on saatavilla sekä metallirasioissa että pahviin pakattuna.

Teepussien materiaalit

20 pussin teepakkauksissa sekä osassa lahjapakkauksista käytetään ainoastaan paperipohjaisia teepusseja. Nämä English Tea Shopin perusteepussit ovat kasvipohjaisia ja 100% muovittomia ja kierrätettävissä. Teepussit on tehty kasvipohjaisesta manillakuidusta, joka on täysin kompostoituvaa. Pusseissa on puuvillanarut, ja niiden paperilaput ovat FSC-sertifioitua paperia. Teepussit painetaan kiinni ilman lämpökäsittelyä tai metalliniittejä. Suojapaperit ovat ohutta paperia jätteen määrän vähentämiseksi. English Tea Shop -teet pakataan FSC-sertifioituihin kartonkipakkauksiin. Käytön jälkeen teepaketit suositellaan laittamaan pahvinkeräykseen, teepussit naruineen voi laittaa biojätteeseen tai kotikompostiin.

English Tea Shopin pyramidipussit ovat korkealaatuista nailonia. Toisin kuin monilla muilla valmistajilla, English Tea Shop ei käytä biohajoavia pyramidipusseja, sillä biohajoavat pyramidipussit sisältävät geenimuunneltua maissitärkkelystä. Luomutuotannossa ei sallita geenimuunneltujen ainesosien käyttöä, ja English Tea Shop kunnioittaa tätä linjausta myös pakkausmateriaalivalinnoissaan. English Tea Shopin käyttämät nailonpussit on testattu EU:n elintarvikeviraston toimesta elintarvikekäyttöön sopivaksi.  Niiden sulamispiste on erittäin korkea, joten nailonpusseista ei voi liueta mikromuoveja kuumassa vedessä hauduttamalla.

English Tea Shop

on kunnianhimoinen luomuteetalo, joka porskuttaa ylpeästi vastavirtaan itsenäisesti. ETS on ainoa teevalmistaja jolla on hallussaan koko teentuotannon prosessi viljelystä jatkojalostukseen, pakkaamiseen ja myyntiin. Luomuteesekoitusten raaka-aineet ostetaan pienissä erissä suoraan pelkästään English Tea Shopille työskenteleviltä sopimusviljelijöiltä sekä Reilun Kaupan sertifioiduilta viljelijöiltä.  Teetä ei koskaan osteta teehuutokaupoista.

Kestävyys ei ole English Tea Shopille vain tyhjää bisnessanahelinää, vaan koko yrityksen toiminnan ydin. Pelkkää luomuteetä tuottava English Tea Shop pitää kunnia-asianaan sekä ympäristön että ihmisen puolella toimimista. Reilun Kaupan sertifioinnin mukaisen palkkatason lisäksi teenviljelijöille maksetaan lisäpalkkaa, jotta he pystyisivät aidosti sijoittamaan kaikkensa mahdollisimman kestävään teentuotantoon. Uusia teelaatuja suunnitellessa mietitään paitsi parhaita mahdollisia makuyhdistelmiä, myös miten ne hyödyttäisivät Sri Lankan teenviljelijöiden paikallista yhteisöä parhaalla mahdollisella tavalla.

Jälleenmyyjät

English Tea Shopin luomuteet saat muun muassa seuraavilta jälleenmyyjiltä ja hyvinvarustelluista luontaistuotekaupoista ja ekokaupoista:

K-Citymarket

K-Supermarket

Sokos- / Emotion-myymälät

Prisma (teejoulukalenterit)

Ruohonjuuri

It’s Pure

Hyvinvoinnin tavaratalo

Ekamarket.com

Ruokavaliot.fi

Luomu- ja herkkukauppa Inkivääri

Kuudes Maku Oulu

Ekosoppi

 Kauppojen valikoimiin kannattaa toivoa tuotteita, jos jotain teetämme ei hyllystä suoraan löydy.

Eikö yritystäsi ollut listassa? Laitathan viestiä meille, lisäämme mielellään myös sinut jälleenmyyjäksi!

Seuraa meitä sosialisessa mediassa

English Tea Shop -maahantuoja

 

English Tea Shopin 100% luomuteen maahantuojana Suomessa toimii
Organic Health Oy.