Tutustu English Tea Shop teevalikoimaamme

Perusvalikoima

English Tea Shop on teen sydänystävän valinta. Teeperheestä löydät niin rakastetut mustan ja vihreän teen klassikot kuin kauden mielenkiintoisimpia yrttejä yhdistelevät kofeiinittomat haudukkeet. Miltä kuulostaisi suklainen rooibos bourbon-vaniljalla ryyditettynä tai seremonialaatuinen oolong-tee?

Super Goodness

Super Goodness, mitä teemakuja! Omena, mustikat, inkivääri, punajuuri, kamomilla.. English Tea Shop on sekoitellut jälleen uusinta uutta myös kofeiinittomia suosivien makunystyröille! Super Goodness on teesarja, johon on valikoitu erityisesti terveyttä tukevien ominaisuuksiensa vuoksi arvostettuja yrttejä ja kasveja.

Wellness

Ihastuttavan pastellisävyiset Me-teet valjastivat yrtit hyvinvointisi tueksi. Antaudu laventelin, lakritsin ja mintun aisteja tyynnyttäviin tunnelmiin, innoitu Beautiful Me -teen hipiää hellivästä taiasta ja ihastu Pure Me -teen sisäisestä voimasta.

Hauduke- ja teelajitelmat

Say Something With Tea -sarjan haudukelajitelmat sisältävät suosituimpia ETS:n haudukemakuja, joten saat helposti mieluisaa vaihtelua teehetkiisi. Lisäksi ne sopivat erityisen hyvin lahjaksi, sillä paketin edessä on avattava luukku, jonka sisään voi kirjoittaa terveisiä!

Exclusive Selection -sarjan lajitelmat koostuvat suosituimmista ETS:n haudukkeista ja teistä.

Lahjalajitelmat

Kauniit teelahjat ovat English Tea Shopin osaamisen ydintä. Tyylikkäästi pakatut laadukkaat luomuteet ilahduttavat teen ystävää vuoden eri juhlapäivinä. Lahjalajitelmia on saatavilla sekä metallirasioissa että pahviin pakattuna.

Seuraa meitä sosialisessa mediassa

English Tea Shop -maahantuoja

 

English Tea Shopin 100% luomuteen maahantuojana Suomessa toimii
Organic Health.