UuttaSuolaBlogi ja someSokeriMuut varastotuotteetTilaustuotteetOrganic Health OyEsitteet ja toimitusTilaus

LUOMUPIIRI

Organic Health on tamperelainen luomuruokatukku. Tuotevalikoimamme kattaa erittäin laajan valikoiman luomu kuivaelintarvikkeita:
mm. pastaa, riisiä, siemeniä, pähkinöitä, kuivattuja hedelmiä, teetä, suklaata, superfoodeja, suolaa, sokeria, hunajaa sekä mausteita.

Organic Healthin luomupiiri tarjoaa mahdollisuuden saada korkealuokkaisia tuotteitamme edullisesti.

Luomupiirin voivat muodostaa ketkä tahansa henkilöt jotka haluavat keskenään organisoida tavaran tilauksen ja toimituksen. Luonteva piiri syntyy esim. työ-, opiskelu-, harrastus-, naapuri- tai sukulaisyhteisöstä.

Ohjeet luomupiirin perustajalle

Luomupiirin perustamiseen tarvitaan ykkönen, eli henkilö, joka vastaa tilauksen keräämisestä, lähettämisestä sekä tuotteiden jakelusta piiriläisille. Luomupiirin koolla ei ole rajoituksia.

Koska olemme tukkukauppa, tuotteet myydään pääasiassa kokonaisina myyntierinä. Joistakin itse pakkaamistamme irtotuotteista voimme myydä myös puolikkaita myyntieriä, mutta esimerkiksi suklaat ja teet ovat tuotteita joita myymme vain kokonaisina myyntierinä.

Luomupiirin minimitilaus on 300€ (sis. ALV) ja se toimitetaan rahtivapaasti suurimpaan osaan Suomea. Pienemmissä erissä suosittelemme tutustumaan jälleenmyyjiemme tarjontaan, kysy lähimmän jälleenmyyjämme yhteystiedot. Käytäntömme on uusien asiakkaiden kanssa että ensimmäinen tilaus tulisi maksaa ennakkoon. Tämän jälkeen meillä on käytössä 7 pv maksuaika.

Luomupiirin tilaukset tulee tehdä aina käyttämällä taulukkolaskentapohjaamme. Huom. valikoimamme ja hinnastomme uudistuu joka 3. kuukausi, joten varmista että käytätte aina uusinta hinnastoa!

Tilauslomakkeen voit pyytää sähköpostitse osoitteesta Sähköpostiosoite on suojattu roskapostiohjelmia vastaan, Javascript-tuen tulee olla päällä nähdäksesi osoitteen .

Ilmaisohjelmat hinnastojen ja tilauslomakkeiden käyttöön:

Hinnastoille ja esitteille: Adobe Reader
Tilauslomakkeille: LibreOffice.org

Linkit avautuvat uuteen ikkunaan/välilehteen.

Toimitusaika luomupiiritilauksille on keskimäärin 8 päivää. Eli jos tilaus lähetetään meille maanantaina, se lähtee varastoltamme seuraavan viikon tiistaina. Toimitamme tuotteet veloituksetta sovittuun pisteeseen kaikkialla Suomessa! Kotiintoimitus edellyttää että kuljetusfirma saa tiedon milloin vastaanottaja on paikalla. Tuotteet voi myös erikseen sovittuna aikana tulla noutamaan osoitteesta:
Hautalankatu 20, 33560 Tampere

Tilauksen voit tehdä lähettämällä täytetyn tilauslomakkeen sähköpostin liitteenä: Sähköpostiosoite on suojattu roskapostiohjelmia vastaan, Javascript-tuen tulee olla päällä nähdäksesi osoitteen

Muissa asioissa voitte lähettää sähköpostia tai soittaa: 050 559 1558.

 

asetelma2