HIMALAJAN RUUSUSUOLA

Olemme maahantuoneet eettisesti tuotettua Himalajan kristallisuolaa eli ruususuolaa Suomeen jo yli kymmenen vuoden ajan, koska laadulla on väliä. Himalajan ruususuolamme tuotetaan reilun kaupan periaatteiden mukaisesti. Takaamme työntekijöille aina työterveyshuollon ja sairaanhoitopalvelut, koulutusmahdollisuuksia, ja alueen keskitasoa paremman palkan työstä.

Mitä Himalajan ruususuola on?

Himalajan kristallisuola eli ruususuola on syntynyt hitaasti Intian ja Euraasian mannerlaattojen törmäyksen tiukassa syleilyssä, kiteytyen kuivuvien alkumerien suolasta mineraalipitoisiksi kristalleiksi. Siksi suolaa kutsutaan myös Himalajan kristallisuolaksi. Kaunis syvän ruusunpunainen väri kertoo suolan mineraalirikkaudesta. Himalajan ruususuola on peräisin alkumeristä, joita ei ole liannut yksikään öljytankkeri tai rahtialus – Himalajan Kristallisuola on aidosti saasteeton luonnontuote.

Miten Himalajan ruususuolaa käytetään?

Kristallisuola korostaa lempeästi ruoan luonnollisia makuja, ja on siksi monen huippukokin valinta. Ruususuolan erittäin tiivis kiderakenne tekee siitä hitaammin liukenevaa ja aromikkaan pehmeän makuista. Hienoksi jauhettu Himalajan kristallisuola sopii kaikkeen ruoanlaittoon. Kaunis kidemäinen karkea ruususuola sopii erinomaisesti käytettäväksi keraamisella myllyllä varustetussa suolamyllyssä – kovan kiderakenteen vuoksi karkeaa Himalajan kristallisuolaa suositellaan vain suolamyllyyn.

Miksi valita Himalajan ruususuola?

Toisin kuin valkoinen jalostettu suola, ruususuolaan ei lisätä mitään eikä siitä poisteta mitään. Kaikki suolalle luontaiset, ihmisen keholle välttämättömät mineraalit ja alkuaineet – mm. kalsium, magnesium, kalium ja rauta – ovat tallella hyvin imeytyvässä muodossa.

Mitään suolaa ei voida merkitä luomuksi, mutta ruususuola on täysin puhdas luonnontuote. Himalajan Kristallisuola tuotetaan reilun kaupan periaatteiden mukaisesti. Reilun Kaupan sertifikaatti voidaan myöntää ainoastaan viljelytuotteille, mitä louhittu Himalajan ruususuola ei ole. Siksi käytössämme on sisäinen laadunvalvontajärjestelmä.

Organic Health Himalajan ruususuola -tuotevalikoima