UuttaSuolaBlogi ja someSokeriMuut varastotuotteetTilaustuotteetOrganic Health OyEsitteet ja toimitusTilaus

ARVOT

Olemme Reilun Kaupan yhdistyksen jäsenyritys ja haluamme osaltamme edistää Reilun Kaupan ja luomutuotannon näkyvyyttä jokapäiväisessä toiminnassamme.

Päätuotteemme Himalajan Ruususuola tuotetaan eettisesti kestävin standardein yhteistyössä paikallisyhteisön kanssa ja työntekijäiden parasta edistäen. Tämä taataan mm. maksamalla paikallista keskitasoa korkeampia palkkoja, takaamalla työntekijäille mahdollisuus työterveyshuoltoon, sekä edistämällä heidän koulutusmahdollisuuksiaan.

Luomuruokatukkumme on moniarvoinen työyhteisä. Tarjoamme harjoittelu- ja työllisyysmahdollisuuksia, TET-harjoittelua ja kuntouttavaa työtoimintaa maahanmuuttajille, kuntoutujille ja vammaisille henkilöille aina mahdollisuuksien mukaan. Vuosien varrella olemme osallistuneet erilaisiin kehitysyhteistyöhankkeisiin ja toimineet yhteistyössä erilaisten tasa-arvoa, kulttuuria ja ekologisia arvoja edistävien tapahtumien ja yhteisöjen kanssa. Hävikkiä minimoimme mm. Eläinsuojelukeskus Tuulispään (http://www.tuulispaa.org/) toimintaa ruokalahjoituksin tukemalla.

Kuljetusten ekologisuutta painotamme käyttämällä Pirkanmaan sisällä 24rent-autovuokraamon vuokrapakettiauto-yrityssopimusta (http://www.24rent.fi/).

 

Kuvituskuva: penkki