Laaja valikoima

Etsitkö yrityksellesi/yhdistyksellesi luomuja, lähituotettuja, Reilun Kaupan tai erityisruokavalioisille sopivia tuotteita? Olet tullut oikeaan paikkaan – varastovalikoimamme kattaa yli 700 luomu-/luonnontuotetta ja lähiruokaa. Kauttamme saat tilattua myös mojovan määrän mahtavia tuotteita varastovalikoimamme ulkopuolelta, mukaan lukien liikelahjat.

Meiltä saat myös paljon erityisruokavalioihin sopivia raaka-aineita ja herkkuja – esim. gluteenittomia, vegaanisia ja sokerittomia tuotteita.

Me autamme sinua

Tarvitsetko apua valikoiman suunnittelussa tai vinkkejä myyvistä hittituotteista? Kiiinnostaisiko kampanjointi? Autamme mielellään sinua! Soita 050 559 1558 tai mailaa myynti@luomuruokatukku.fi!

Tarjoamme käyttöösi laajan valikoiman julisteita, myymälätelineitä ja muita markkinointimateriaaleja. Tempaistaan yhdessä alekampanja ja laitetaan myyntiisi vauhtia!

Reilut pakkauskoot isompaan tarpeeseen

Tarjoamme, tai tarvittaessa etsimme, juuri sinulle sopivan ratkaisun. Tukustamme saat luomua, lähiruokaa, Reilua Kauppaa ja luonnontuotteita myös 1-25 kg säkkitavarana isompaan tarpeeseen. Kaipasitpa laadukkaita raaka-aineita ravintolaan, Reilun Kaupan luomuteetä seurakunnalle, lounaskeittoaineksia kahvilaan tai tavaraa lavoittain/konteittain teolliseen valmistukseen, ota yhteyttä!

Lataa tästä tuotekatalogi.

Lataa katalogi

Lataa katalogimme ja tutustu valikoimaamme tarkemmin.

Kirjaudu sisään

Tilaa tunnukset yhteystietolomakkeen kautta jotta pääset kirjautumaan asiakkaidemme omille sivuille.