Laaja valikoima

Etsitkö yrityksellesi/yhdistyksellesi luomuja, lähituotettuja, Reilun Kaupan tai erityisruokavalioisille sopivia tuotteita? Olet tullut oikeaan paikkaan – varastovalikoimamme kattaa yli 700 luomu-/luonnontuotetta ja lähiruokaa. Kauttamme saat tilattua myös mojovan määrän mahtavia tuotteita varastovalikoimamme ulkopuolelta.

Meiltä saat myös paljon erityisruokavalioihin sopivia raaka-aineita ja herkkuja – esim. gluteenittomia, vegaanisia ja sokerittomia tuotteita.

Me autamme sinua

Tarvitsetko apua valikoiman suunnittelussa tai vinkkejä myyvistä hittituotteista? Kiiinnostaisiko kampanjointi? Autamme mielellään sinua!

Tarjoamme käyttöösi laajan valikoiman julisteita, myymälätelineitä ja muita markkinointimateriaaleja. Tempaistaan yhdessä alekampanja ja laitetaan myyntiisi vauhtia!

Reilut pakkauskoot isompaan tarpeeseen

Tarjoamme, tai tarvittaessa etsimme, juuri sinulle sopivan ratkaisun. Tukustamme saat luomua, lähiruokaa, Reilua Kauppaa ja luonnontuotteita myös 1-25 kg säkkitavarana isompaan tarpeeseen. Kaipasitpa laadukkaita raaka-aineita ravintolaan, Reilun Kaupan luomuteetä seurakunnalle, lounaskeittoaineksia kahvilaan tai tavaraa lavoittain/konteittain teolliseen valmistukseen, ota yhteyttä!

Lataa katalogi

Lataa katalogimme ja tutustu valikoimaamme tarkemmin.

Tilaa uutiskirje

Uutiskirjeessä kerromme uutuuksista, kuukauden tarjouksista ja muista ajankohtaisista asioista.

Kirjaudu sisään

Tilaa tunnukset yhteystietolomakkeen kautta jotta pääset kirjautumaan asiakkaidemme omille sivuille.