Organic Health – Luomuruokatukku Tampereelta

Organic Health on hyväntuulinen luomuruokatukku Tampereelta. Toimitamme luomutuotteita ja kotimaisia tuotteita kaikkialle ympäri Suomea. Asiakkaitamme ovat kahvilat, ekokaupat, ravintolat, hotellit, lähikaupat, automarketit, laitoskeittiöt, teolliset valmistajat, ja monet muut yritykset. Edustamme myös useita suomalaisia valmistajia toimien heidän tuotteidensa jakelijana.

Laatua, vastuullisesti!

Halvalla ei aina saa hyvää, eikä laatu ole ensimmäinen asia, mistä kannattaa tinkiä. Haluamme tarjota puhtaita, vastuullisia ja maistuvia vaihtoehtoja kaikkiin arjen ja juhlan tilanteisiin. Perheyrityksenä meille on tärkeää pitää pienten puolta – yhdessä olemme vahvempia!

Organic Health – organic food wholesales from Tampere, Finland.

Searching for a distributor in Finland for organic, Fair Trade, or products suitable for special diets?
We are Organic Health – a wholesales company delivering good mood and organic food from Tampere, Finland.
We wish to offer pure, high quality and delicious choices for every situation. Contact us – we would love to hear from you!

Lataa katalogi

Lataa katalogimme ja tutustu valikoimaamme tarkemmin.

Tilaa uutiskirje

Uutiskirjeessä kerromme uutuuksista, kuukauden tarjouksista ja muista ajankohtaisista asioista.

Kirjaudu sisään

Tilaa tunnukset yhteystietolomakkeen kautta jotta pääset kirjautumaan asiakkaidemme omille sivuille.

Luomuruokatukku
Luomuruokatukku1 week ago
Ruokitko lintuja talvella? Rakastatko kevään ensi perhosia ja kukkiin kömpiviä kimalaisia? Näytä rakkautesi valitsemalla luomua! Valtava tutkimusaineisto osoittaa, että hyönteisten määrä tippuu uhkaavaa vauhtia ja monet lajit ovat vaarassa muuttua uhanalaisiksi tai kadota kokonaan tehomaatalouden vuoksi. Luomupelloilla hyönteisiä tavattiin yli neljännes enemmän kuin tehoviljellyillä torjunta-ainein kyllästellyillä peltoaloilla. Tee siis työtä luonnon monimuotoisuuden puolesta ja kanna kortesi kekoon muuttamalla yhä useampi kulutusvalinta luomuksi! Annetaan leppäkerttujen lentää tulevaisuudessakin <3
Luomuruokatukku
Luomuruokatukku1 month ago
Tervens-sirkkakikhernefusillit ovat myös Janni Hussin mieleen:
"Hussi ei syö juurikaan leipää, koska ei koe sitä tarvitsevansa. Perinteisen vehnäpastan sijaan hän valitsee yleensä papupastan. Uusi ihastus on pasta, joka on tehty kikherneestä ja sirkoista."
Luomuruokatukku
Luomuruokatukku viettää juhlaa Uusivuosi.2 months ago
Kiitos kaikille asiakkaillemme kuluneesta vuodesta, olette meille rakkaita! Otetaan vuosi 2019 ilolla vastaan ja tehdään siitä yhdessä upea!
Luomuruokatukku
Luomuruokatukku viettää juhlaa Joulu.2 months ago
Luomuruokatukun väki toivottaa kaikille oikein herkullista ja rauhallista joulua!☺️

Välipäivinä palvelemme 27.-28.12. sekä 31.12..
2.1.2019 alkaen olemme normaalisti avoinna.
Luomuruokatukku
Luomuruokatukku lisäsi 2 uutta kuvaa.3 months ago
Luomuruokatukku
Luomuruokatukku päivitti kansikuvansa.3 months ago
Herkullista luomua -blogi
  • Vinkit Vegaanihaasteeseen
    Tässä kuussa tuhannet ympäri Suomea hylkäävät eläinkunnan tuotteet ja ihmettelevät kasvikunnan ihmeellistä maailmaa. Kakkuja, pihvejä, paisteja ja muita herkkuja saakin vegaanisesti kokkailtua varsin …
  • Onko teekupissasi muovia?
    Vuosi 2018 – ympäristötietoisuuden vuosi? Muovia meressä, juomapillejä kaikkialla, miljoonittain kierrätyskelvottomia kertakäyttökahvikuppeja. Vuosi 2018 on ollut ympäristötietoisuuden vuosi – tai se …