Kotimainen luomutuottaja

Toimimme tukkujakelijana useille kotimaisille brändeille. Sydäntämme lähellä on erityisesti luomu ja lähiruoka. Ota yhteyttä – uusille hittituotteille on aina kysyntää! Kotimaan ostoista vastaa tukussamme Noora Sahimäki. Nooran saat kiinni sähköpostitse: ostot@luomuruokatukku.fi.

Organic Health -tukkujakelu

YHTEISTYÖHÖN?

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

“Organic Health on vapauttanut meiltä resursseja myynti- ja markkinointipuolelta tuotannon kehittämiseen ja kasvattamiseen.”

“Yhteistyö Organic Healthin kanssa on ollut mutkatonta ja asioista on voitu aina keskustella ja sopia hyvässä hengessä. Poikkeuksellisen isot tilaukset, esim. kampanjoihin, tulevat tietoomme hyvissä ajoin, jolloin pystymme pakkaamaan ja toimittamaan tuotteet rauhassa ilman kohtuutonta kiirettä. Organic Health toimii tärkeänä linkkinä meidän ja asiakkaiden välissä. Tuotteidemme tunnettavuus ja saatavuus ovat parantuneet.”

Kaarlo Impola, Impolan kasvitila

“Olemme tehneet Organic Healthin kanssa yhteistyötä vuodesta 2015 alkaen. Organic Healthin avulla olemme saaneet laajennettua nopeasti ja tehokkaasti lappilaisten superfoodien, kuten KERKKÄ-kuusenkerkkäjauheen jakelun koko maan kattavaksi ja jälleenmyyjäverkosto on jatkuvasti laajentunut. Yhteistyö on ollut avointa ja mutkatonta. Ongelmatilanteet olemme selvittäneet hyvässä hengessä yhdessä niistä oppien. Kampanjasuunnittelu, tilaukset ja raportointi sujuvat mutkitta ja vastaukset kysymyksiin tulevat useimmiten jo saman päivän aikana.”

Tuija Kauppinen, Arctic Warriors

“Olemme aloittaneet yhteistyön Organic Healthin kanssa kesällä 2020. Yhteistyö on ollut alusta asti sujuvaa, avointa ja todella vaivatonta. Kommunikointi sujuu päivittäin mutkattomasti ja aina on saanut vastauksia kysymyksiin saman päivän aikana. Erityisesti pidämme siitä, että koemme olevamme samassa veneessä ja hyvässä yhteishengessä keskustellen saamme tuloksia aikaiseksi.”

Juha Pahtamaa, Ketomo Food

Vuokrattavana elintarvikekelpoista tilaa lavapaikoittain

• Erittäin hyvien liikenneyhteyksien ääreltä lavapaikkoja elintarvikekelpoisesta lähinnä luomuun keskittyvän tukun 19 asteen lämpöisistä vartioiduista tiloista.
• Päivittäiset Schenker-käynnit.
• Voimme tarjota tavaran vastaanotto- ja lähetyspalvelut myös erikseen.

Kysy tarjousta sähköpostitse!

Lataa katalogi

Lataa katalogimme ja tutustu valikoimaamme tarkemmin.

Kirjaudu sisään

Tilaa tunnukset yhteystietolomakkeen kautta jotta pääset kirjautumaan asiakkaidemme omille sivuille.